Aquesta web utilitza cookies per a millorar la teva experiència amb nosaltres. Per a més informació ves a Política de cookies   

Resum de la setmana (24-28 de febrer 2020)


Les activitats que es van dur a terme del 17 al 21 de febrer són les següents: en primer lloc, dimecres 26 de febrer la Comissió de Violència de Gènere i Igualtat, es va reunir per tractar els temes relacionats amb la comissió. 

Dijous 27 de febrer va dur-se a terme una reunió de la Junta de Govern i també el curs de mediació 'Comunicació no violenta', impartit per la mediadora Elsa Pedrola. Encarnación Orduna, per la seva banda, va assistir a la Comissió de Relacions amb l’Administració de Justícia del Consejo General de la Abogacía Española.

També va dur-se a terme una altra sessió del 'Deganat obert', en la qual degana va atendre les consultes i propostes dels col·legiats/des relacionades amb l’exercici de la professió i col·legials. El responsable de la Comissió de Relacions amb l’Administració de Justícia del Col·legi de l’Advocacia de Reus, Lluís Miguel Alcañiz, es va reunir amb la Fiscalia de Menors de Tarragona.

Divendres 28 de febrer, la degana i vicedegà del Col·legi de l’Advocacia de Reus, Orduna i Luís Miguel Alcañiz, respectivament, es van reunir amb el President de l’Audiència Provincial de Tarragona.

El mateix dia, el Grup d’Advocats Joves de Reus es va reunir en l’Assemblea General, amb el següent ordre del dia:

  • Informe de gestió de la Junta de Govern.
  • Informe econòmic i censura dels comptes.
  • Proposta d'activitats pel nou exercici.
  • Modificació dels Estatuts del GAJR.
  • Precs i preguntes.