Aquesta web utilitza cookies per a millorar la teva experiència amb nosaltres. Per a més informació ves a Política de cookies   

Resum de la setmana (2-8 de març 2020)


El Col·legi de l'Advocacia de Reus, del 2 al 8 de març, va fer les següents activitats. En primer lloc, dilluns 2 de març, la comissió per a la Defensa dels Drets dels Animals de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Reus, es va reunir per tal de tractar temes diversos relacionats amb la comissió.

Dimecres 4 de març, la degana del Col·legi, Encarna Orduna Pardo, i la responsable de la Comissió del Torn d’Ofici, Cristina Santos, es van reunir amb l’intendent Sr. Jaime Morón Cap ABP Baix Camp-Priorat Mossos d’Esquadra. Més tard, la comissió del Torn d’Ofici de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Reus, es va reunir per a tractar temes diversos relacionats amb la comissió.

Dijous 5 de març, la comissió de Violència de Gènere i Igualtat del Col·legi de l’Advocacia de Reus, com a actes previs al Dia Internacional de la Dona va instal·lar un punt d’informació al l’entrada als Jutjats de Reus.

 

Ja arribada la tarda, la comissió de Drets Humans de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Reus, es va reunir per a tractar temes diversos relacionats amb la comissió.

Divendres 6 de març, la degana del Col·legi va assistir a la IV Conferencia de Consells i Col·legis de l’Advocacia del Mediterrani a Benidorm, que va organitzar el Col·legi de l’Advocacia d’Alacant. I, amb motiu del Dia Internacional de la Dona que va tenir lloc el dia 8 de març, la comissió de Violència de Gènere i Igualtat del Col·legi de l'Advocacia de Reus conjuntament amb el Casal de Dones de Reus, va contribuir divendres 6 de març, tot instal·lant un punt d’informació sobre violència de gènere i igualtat, a la plaça Prim de Reus durant tot el matí.