Aquesta web utilitza cookies per a millorar la teva experiència amb nosaltres. Per a més informació ves a Política de cookies   

Resum de la setmana (23 - 27 de març 2020)


Les activitats dutes a terme del 23 al 27 de març de 2020 han estat les següents:

En primer lloc, dimarts 24 de març la degana del Col·legi de l'Advocacia de Reus, Encarna Orduna Pardo, va assistir a la reunió del Ple del Consell de l’Advocacia Catalana per videoconferència.

L'endemà, Orduna Pardo i la diputada tercera de la Junta de Govern del Col·legi, Dolors Cailà, van ser entrevistado per una periodista del Diari de Tarragona. Durant el mateix dia, la degana i responsable de la Comissió de Taxació de Costes i Jura de Comptes del Consell de l’Advocacia Catalana, Encarna Orduna Pardo, i el responsable de la Comissió de Taxació de Costes i Jura de Comptes de l’ICAR, Jordi Antón, en representació de la Junta de Govern del Col·legi de l’Advocacia de Reus, van assistir a la reunió de la Comissió de Taxació de Costes i Jura de Comptes del CICAC, per videoconferència.

Dijous 26 de març Orduna i el responsable de la Comissió de Mediació de l’ICAReus, Robert Giménez, van assistir a la reunió de la Comissió de Mediació del CICAC per videoconferència

 Divendres  27 de març, va dur-se a terme una reunió de la Junta de Govern per tractar temes d’interès col·legial, feta per videoconferència.