Aquesta web utilitza cookies per a millorar la teva experiència amb nosaltres. Per a més informació ves a Política de cookies   

Resum de la setmana (30 març - 5 d'abril 2020)


La setmana del 30 de març al 5 d’abril de 2020 es van dur a terme diferents sessions formatives a través del WbinCICAC.  Dilluns 30 de març es va dur a terme el WbinCICAC 'Les condicions de salut de l’assegurat en la contractació', a càrrec del Dr. Josep Lluís Gómez. Professor en Dret Mercantil a la UDL i professor del Màster d’Accés a l’Advocacia en Dret Mercantil.

Dimarts 31 de març, el WbinCICAC 'Novetats en matèria d’ERTOS arran de l’estat d’alarma decretat pel Govern', a càrrec del Sr. Enrique García Echegoyen. Advocat i President de la secció de Dret Laboral de l’ICAB; i, el mateix dia el WbinCICAC 'La segona instància penal, els motius d’apel·lació i els tipus de sentència estimatòria del recurs. Especial atenció al motiu d’apel·lació per error en l’apreciació de la prova', a càrrec del Dr. Joaquim Carbonell. Advocat i doctor de Dret Processal a la Universitat de Lleida

Dimecres 1 d’abril, el WbinCICAC 'Aspectes penals en relació al coronavirus', a càrrec del Sr. Jorge Navarro. Advocat penalista, professor de litigació penal a la UPF; i el WbinCICAC 'Com superar una crisi professional: Aprèn a creure en tu mateix', a càrrec de la Sra. Carme Brit. Psicòloga, Coach. Experta en autoestima i competències professionals. Dijous 2 d’abril, el WbinCICAC La responsabilitat civil en els esports de risc, a càrrec de l'advocat Sr. Celestí Pol i Vilagrasa; també es va dur a temre el WbinCICAC 'Justícia amb perspectiva de gènere: opció o obligació?', a càrrec de Gloria Poyatos, magistrada de la Sala Social del Tribunal Superior de Justícia de Canàries.

Durant la mateixa jornada es va dur a terme l'altre WbinCICAC sobre 0Intel·ligència artificial i despatxos professionals', a càrrec del Sr. Xavier Marcet, president de Lead to change.

 Divendres 3 d’abril, va ser el torn del WbinCICAC 'Errors lingüístics en els estatuts de les societats', a càrrec de la Sra. Anna Arnall, col·laboradora del Servei Lingüístic del Consell de l’Advocacia i editora tècnica de la Revista de Llengua i Dret i doctora en lingüística.