Aquesta web utilitza cookies per a millorar la teva experiència amb nosaltres. Per a més informació ves a Política de cookies   

Resum de la setmana (6 - 12 d'abril 2020)


Les activitats dutes a terme del 6 al 12 d’abril de 2020, al Col·legi de l'Advocacia de Reus, va acomençar dilluns 6 d’abril amb un WbinCICAC sobre la 'Millora el SEO de la teva web amb Wordpress sense saber de programació', que va anar a càrrec de la Sra. Alícia Gómez. Dissenyadora gràfica i de UI/UX.

L'endemà, es va dur a terme el WbinCICAC 'Dret de família: -Què ens consulten els i les clients?', a càrrec de M. Mercè Mira Corbadellas, presidenta de l’SCAF, advocada de Família, Mediadora i Advocada Col·laborativa.

Dimecres 8 d’abril, la Junta de Govern es va reunir per tractar temes diversos relacionats amb el Col·legi, es va fer per videoconferència. Durant la mateixa jornada es va realitzar el WbinCICAC 'La violència filio parental', a càrrec de la Magistrada Sra. Carme Guil, magistrada de la Secció 3a de l’Audiència Provincial de Barcelona. 

Durant el mateix dia, també va ser el torn del WbinCICAC 'Nocions resolucions de conflictes on-line', a càrrec del Sr. Alberto Elisavetsky, president de l’Odr llatinoamericà, director del postgrau en Noves Tecnologies Aplicades a la Resolució de Conflictes i de l’Observatori de Conflicte de la Universitat Nacional del Tres de Febrero d’Argentina i creador d’Odr Espanya.

Dijous 9 d’abril, WbinCICAC 'Delictes tecnològics: cibereconòmics i ciberintrusius', a càrrec del Magistrat Sr. Eloy Velasco, magistrat de l’Audiència Nacional i el WbinCICAC 'Com gestionar la incertesa en moments de crisi', a càrrec de la Sra. Carme Brit. Psicòloga, coach, experta en autoestima i competències professionals.