Aquesta web utilitza cookies per a millorar la teva experiència amb nosaltres. Per a més informació ves a Política de cookies   

Resum de la setmana (13 - 19 d'abril 2020)


Les activitats dutes a terme des del Col·legi de l'Advocacia del 13 al 19 d’abril han estat les següents: 

Dimarts 14 es va dur a terme una reunió de la Comissió Permanent del CGAE per videoconferència, una reunió del Ple del CICAC per videoconferència i un WbinCICAC que va dur per nom 'Tecnologia i gestió d’emocions en Mediació on-line', a càrrec del Sr. Alberto Elisavetsky, president de l’Odr llatinoamericà, director del postgrau en Noves Tecnologies Aplicades a la Resolució de Conflictes i de l’Observatori de Conflicte de la Universitat Nacional del Tres de Febrero d’Argentina i creador d’Odr Espanya.

Dimecres 15 es va realitzar el WbinCICAC 'Com afecta el COVID-19 els contractes entre empresaris', a càrrec  del  Sr. Antonio Pérez De Gregorio i Capella, advocat del despatx “Rebled Advocats”, responsable del Departament Penal i econòmic, Compliance i Processal.

 

Dijous 16, es va dur a terme una reunió de la Comissió de Violència de Gènere i Igualtat del CICAC. En aquest cas, la degana del Col·legi, Encarna Orduna Pardo va presidr la reunió de la Comissió de Violencia de Gènere i Igualtat del Consell de l'Advocacia Catalana, en la que també va assistir  Pilar Esteban en representació de l'ICAReus, és responsable de la Comissió de Violencia de Gènere i Igualtat de l'ICAReus i membre de Junta del nostre col·legi. Aquesta reunió va tenir lloc per videoconferència.

El mateix dia es va dur a terme el WbinCICAC 'El dret d’asil durant l’estat d’alarma: Qüestions pràctiques', a càrrec de la Sra. Anna Figueres, advocada i coordinadora Jurídica de CEAR-Catalunya.

 

Divendres 17 va ser el torn del WbinCICAC 'Noves formes de violència contra la dona: El delicte des de la xarxa', a càrrec del Sr. Joan Martínez, degà de l’ICA Granollers, president de la Comissió de Noves Tecnologies del Consell de l’Advocacia Catalana.

També es va dur a terme el WbinCICAC 'Impacte econòmic del COVID-19 i el nou paradigma que s’estableix arran de la crisi sanitària i econòmica', a càrrec  del Professor José M. Gay de Liébana y Saludas, doctor en Economia i Dret, professor titular d’Economia Financera i Comptabilitat de la UB i acadèmic Numeri de la Reial Acadèmia de Doctors.