Aquesta web utilitza cookies per a millorar la teva experiència amb nosaltres. Per a més informació ves a Política de cookies   

Resum de la setmana (20 - 26 d'abril 2020)


El resum de la setmana del 20 al 26 d’abril ha estat la següent: en primer lloc dilluns 20 hi va haver una reunió de la Junta de Govern per videoconferència per tractar temes diversos relacionats amb el Col·legi. També es va fer reunió de la Comissió Permanent del CGAE per videoconferència. I, el mateix dia, es va dur a terme el WbinCICAC 'La mediació en l’àmbit de consum', a càrrec  de la Sra. Irene Puig Campreciós, cap de la Secció de Mediació de l’Agència Catalana de Consum.

Dimarts 21, la degana del Col·legi va conedir una entrevista a Ràdio Cambrils. Aquí podeu escoltar la peça. Durant el mateix dia es va dur a terme el WbinCICAC 'La clau de l’èxit d’una entrevista amb la clientela. Coneix com pensa el teu client/a', a càrrec de la Sra. Carme Brit, psicòloga, coach, experta en autoestima i competències professionals.

Divendres 24 va ser el torn del WbinCICAC 'Responsabilitat patrimonial de les administracions públiques amb les especialitats del dret propi català', a càrrec de la Sra. Montserrat Raga, magistrada de la Jurisdicció Contenciosa Administrativa.

Diumenge 26, la degana va tenir dues reunions telemàtiques del Ple del Consejo General de la Abogacia Española.