}
Tel:+34 977340850   

175è aniversari de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Reus

 

Benvolguts/des companys/es,

 

Em plau informar-vos que el proper dia 19 de gener de 2020, el nostre Col·legi celebra el seu 175è aniversari.
 
El Col·legi fou constituït, gràcies a la iniciativa de tretze advocats, el 19 de gener de 1845 com a “Noble Col·legi d’Advocats de Reus”. Durant aquests 175 anys el nostre Col·legi  ha crescut i s’ha adaptat als nous temps, com ara el seu recent canvi de denominació “Col·legi de l’Advocacia de Reus”.
 
El seu desenvolupament ha estat evident i a la vegada la clau de l’èxit per a la seva continuïtat i creixement amb visió de futur. El treball en equip, la constància i la perseverança i sobre tot la il·lusió han estat els puntals per dur a terme tots els reptes i projectes que ens hem proposat i adaptar-nos a les necessitats socials i a la ciutadania.
 
Som conscients que queda molt de camí per fer, els temps son molt canviants i estem vivint constants avenços tecnològics. No obstant això, hem de seguir treballant amb la mateixa força, compromís, optimisme i responsabilitat per adaptar-nos, anticipar-nos i saber rectificar, si cal.
 
També us volem expressar agraïment a tots i totes els que formeu part d’aquest  Col·legi de l’Advocacia de Reus, doncs vosaltres sou el Col·legi, aquesta és la vostra casa i comptem amb vosaltres per poder celebrar durant tot aquest any les diverses activitats de caire cultural, social, formatiu, esportiu i festiu que s’organitzaran per a commemorar aquest aniversari, activitats que properament  us informarem.

 

Encarna Orduna

Degana de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Reus